Traducătoarea de vise: Vă așteaptă o săptămână plină de surprize neaștepate


  Visele prevestesc evenimentele care vă întâmpină în curândSursa foto: Click.ro
Visele prevestesc evenimentele care vă întâmpină în curândSursa foto: Click.ro

Totdeauna, pentru mine mesajele onirice primite de la voi reprezintă o sursă de satisfacții. De fiecare dată vă precizez, fără întârziere, semnificația fiecărui vis și am convingerea că ”traducerea” acestuia este corectă, deoarece interpretarea sa a fost studiată în timp. Desigur, multe vise sunt interpretate în mod diferit de persoanele preocupate de rolul viselor în viața noastră. Totuși, când efectul unui vis este studiat cu atenție, interpretarea acestuia este, în mod cert, corectă.

Mesajele recente primite de la pasionații de vise sunt foarte interesante: unele  prevestesc bucuriile ce vor ateriza în curând în viața lor și este bine ca ei să știe cum să profite de contextul respectiv. Altele îi pun în gardă pe vizitatorii noștri deoarece anticipează evenimente pe care aceștia trebuie să le urmărească cu mare atenție pentru a ocoli situațiile neplăcute. Cei care ne-au scris mărturisesc că unele vise s-au repetat frecvent în ultima vreme și speră ca ”minunea” care i-a luat prin surprindere să fie o călăuză de bun augur.

Din visele recente, pentru ediția ”Traducătoarea de vise”  din această săptămână, am ales mesajele cu semnificații deosebite, povestite de vizitatorii noștri, mesaje care-i îndeamnă  cum să profite de efectul acelor vise.

De ziua ta ai primit un buchet de trifoi? Te vei bucura de belșug

 • Visul: Laura ne-a povestit, foarte amuzată, un vis recent. De ziua ei, musafirii  s-au  străduit să-i facă surprise plăcute. O foarte bună prietenă, în loc de flori, i-a adus un buchet  mare de trifoi. Firește, că visul a luat-o prin surprindere pe Laura  și, în gândul ei, își spunea că merita flori mai frumoase…
 • Semnificația visului: Laura trebuie să fie bucuroasă de cadoul primit în vis de la prietena ei – buchetul de trifoi cu patru foi. Totdeauna, un astfel de vis  prevestește o perioadă de satisfacții materiale, de belșug pe termen lung.

Ai visat că erai la vamă? Proiectele tale se finalizează după mari eforturi

 • Visul: Daria a visat că aștepta la vamă să primească viza de plecare în străinătate la sora ei. Spre uimirea ei, cei care îndeplineau formalitățile  nu se grăbeau. În următoarele două zile trebuia să plece și Daria avea multe urgențe de rezolvat. Ce vis ciudat, spunea ea...
 • Semnificația visului: Totdeauna, un vis care are legătură cu vama anticipează soluționarea problemelor tale după multe eforturi. Nu sunt excluse nici discuțiile contradictorii cu persoanele oficiale. De aceea,  cine are un astfel de vis trebuie să acționeze din timp pentru rezolvarea problemei care-l preocupă.  

Ai primit o pungă cu zahăr? Visul prevestește o dragoste împlinită

 • Visul: Nora este o vizitatoare frecventă a ediției de vise. Acum ne-a povestit un vis  foarte amuzant. Pentru că în anturajul ei se știa că ea preferă dulciurile, Nora a visat că a primit o pungă cu zahăr de la un coleg de facultate. De aceea, după acest vis, Nora se întreabă ce semnificație poate să aibă acest mesaj comic...
 • Semnificația visului: Iată un vis cu efecte foarte plăcute. Zahărul este simbolul dragostei împlinite: colegul Norei se va îndrăgosti de ea și poate fi vorba și de o viitoare căsătorie.

Hainele cumpărate sunt strâmte? Atenție la datoriile pe care le faci...

 • Visul: George ne-a povestit un vis nu prea amuzant: își cumpărase o haină foarte frumoasă dar, când a ajuns acasă și a probat-o, a constatat că era strâmtă. S-a trezit foarte necăjit din vis.
 • Semnificația visuilui: Este un vis care îndeamnă la  prudență. Geoge va fi obligat de împrejurări să facă datorii. Din păcate, aceste datorii vor fi achitate  cu multe eforturi . De aceea, o vreme, George trebuie să fie foarte prudent cu investițiile.
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
cub andrele png
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
infidelitate jpeg
parlamentul european profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
infidelitate jpeg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
calatorie gadget granita harta Sursa foto: Framey.io
gradina chitara meditatie terasa
horoscop jpg
oversize sau mulata ce rochie va fi in tendinte in acest sezon jpg