Traducătoarea de vise: Veștile deosebite prevestesc bucurii și împliniri așteptate de multă vreme

Ultima actualizare:

    Bancnotele noi primite în vis au semnificații pozitive Sursa foto: Româniatv.net
Bancnotele noi primite în vis au semnificații pozitive Sursa foto: Româniatv.net

Vizitatorii consecvenți ne scriu de câte ori visele îi emoționează. Analizând aceste vise, am observat că unii dintre ei ne scriu de câte ori doresc ca proiectele lor dificile să se împlinească în timp record. De asemenea, am observat că unele vise despre care vorbesc cu mult entuziasm anticipează o etapă de liniște și de echilibru financiar după momente de incertitudine și de eșecuri.

Deseori,  în  visele plăcute pe care ni le povestesc cu mult entuziasm, pasionații de vise  descoperă și soluții practice  pentru problemele lor  majore.  

Ai visat multe bancnote noi? Iată un vis care prevestește prosperitate

Visul: Reli a avut un vis  emoționant: a primit mai multe bancnote noi de la sora ei care lansase cu succes o carte. A privit banii, s-a bucurat, dar când s-a trezit din vis se temea că banii respectivi prevestesc o supărare, o pierdere.  

Semnificația visului: Mai multe persoane au emoții după un vis în care primesc bani. În acest caz, Reli nu are nici un motiv de îngrijorare. Ea a primit mai multe bancnote noi de la sora ei, iar aceasta a câștigat banii respectivi dintr-o realizare profesională. De aceea, Reli se va bucura de o mare împlinire, de prosperitate. Dacă banii primiți ar fi fost obținuți  dintr-un împrumut, atunci Reli ar fi  avut de restituit unele datorii  mai repede decât ar fi fost înțelegerea cu persoana care i-a împrumutat banii.   

L-ai visat pe Dumnezeu în  casa ta?  Vei  învinge toate relele din calea ta

Visul: Meri ne-a povestit un vis extraordinar! Când a intrat în casă ea l-a visat pe Dumnezeu la biroul ei. A fost foarte emoționată , dar chipul lui Dumnezeu era real. Când s-a apropiat de birou, Dumnezeu i-a zâmbit; Meri  i-a urat bun venit în casa ei, dar în următoarea clipă Meri s-a trezit. N-a mai reușit să adoarmă multă vreme.

Semnificația visului:  Dacă-l visezi pe Dumnezeu, dacă-i vezi chipul,clar,  vei trăi  momente de supremă bucurie. Pentru că Dumnezeu i-a zâmbit în vis, iar Meri i-a vorbit , visul are semnificații deosebit de favorabile.  Mai mult, Meri va învinge problemele, relele cu care se confruntă în prezent.  

Ai visat că ai cules multe nuci din grădină? Vei achita datoriile restante

Visul: Dan, un colaborator consecvent, ne-a povestit, și de această dată, un vis interesant pentru etapa ce va urma în viața lui: s-a visat culegând multe nuci din nucul din grădină care, de obicei, nu are recolte bogate.

Semnificația visului: Nucile culese de Dan în vis prevestesc belșug în familia lui. Situația sa financiară se va îmbunătăți în mod concret în curând. El va avea o viață echilibrată, iar armonia și fericirea conjugată vor  fi prezente în viața lui.   

Ai pescuit un pește cu ușurință din râu? Vei obține un câștig deosebit  

Visul: George s-a visat pe malulu unui lac cu apă limpede. Deodată , un pește mare s-a ridicat la suprafața apei.  Pentru că era blând, George s-a aplecat la marginea lacului și a luat peștele în brațe. În mod surprinzător, peștele a stat foarte cuminte și n-a fugit în apă.

Semnificația visului:  Iată încă un vis care prevestește prosperitate, deoarece peștele a fost scos  din apa curată a lacului, fără ca acesta să se zbată. George va obține un câștig deosebit la care speră de multă vreme, așa cum ne-a mărturisit. De această dată, speranța lui se va concretiza.  

image
image
image
image
image
image
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net