Traducătoarea de vise: Vizitatorii care ne-au scris despre visele lor se vor bucura de un câștig ...

simeon stalpnicul png
Stai la masă cu prietenii? Visul prevestește o bunăstare asigurată Sursa foto: Click.ro

În această săptămână ne-au scris și vizitatorii noștri loiali, dar și alte persoane dornice să cunoască semnificația unor vise recente, deosebite, care i-a luat prin surprindere. Cu toții au ținut să precizeze că visele deosebite, pe care noi le-am ”tradus” în edițiile ”Traducătoarea de vise”le-a fost de folos.

În același timp, mulți dintre cei care ne-au scris vor să știe dacă visele lor inedite prevestesc un spor financiar în viața lor, un câștig la care speră de multă vreme. De aceea, ei vor să-și  programeze proiectele foarte importante în funcție de semnificația viselor recente.  Și de această dată  țin seama de doleanțele vizitatorilor care ne-au scris  și voi ”traduce” visele lor inedite:

Vizitai un oraș mare în vis? Vei face o călătorie urmată de un câștig

Visul: George, un vizitator fidel al edițiie ”Traducătoarea de vise”, ne-a povestit un vis care l-a emoționat: În concediul din această vară el a vizitat un oraș  mare de pe litoral. Nu știe cum se numește această destinație, dar l-au impresionat magazinele, muzeele și sălile de spectacol. El și-a propus să mai viziteze în acest concediu și alte orașe din țară, așa cum procedează prietenii lui. Ce prevestește visul?

Semnificația visului :  Desigur, visul lui George este foarte interesant și are o semnificație deosebită. O astfel de călătorie inedită anticipează, în mod cert,  un câștig  neașteptat de care George se va bucura în curând.

Ai văzut multe numere în vis? În curând, vei primi un câștig

 Visul: Maia ne-a povestit un vis pe care nu știe cum să-l interpreteze. Era într-o agenție Loto și urmărea numerele  extrase la extragerea recentă. De obicei, Maia este foarte pasionată de numerele câștigătoare și, de aceea, crede că a avut un astfel de vis datorită pasiunii ei pentru numerologie. Oare ce semnificație are acest vis deosebit?

Semnificația visului: Acest vis în care predomină numerele are o explicație foarte plăcută:  o persoană care vede mai multe numere în vis  se poate aștepta la un câștig financiar.  De aceea, Maia care este pasionată de numerologie, va constata că visul ei cu numere prevestește un avantaj financiar: poate un câștig, poate un premiu la concursurile la care ea participă frecvent.

 Stai la masă cu prietenele tale?  În curând, te vei bucura de bunăstare

 Visul: Daria  a fost impresionată de un vis recent!. Deși în viața reală  avea multe probleme de rezolvat, un vis era în contradicție cu aceste priorități.  Ea a visat că stătea la masă cu cele mai bune prietene, că împreună sărbătoreau un eveniment, iar  voia lor bună  se răspândea până departe. Daria se teme că visul acesta anticipează o etapă marcată de griji.

Semnificația visului: Dimpotrivă, Daria nu are motive de îngrijorare.  O întâlnire de grup, un eveniment sărbătorit de o persoană cu cele mai bune prietene prevestește o etapă marcată de bunăstare. Daria  va     rezolva priorități importante, iar acestea  vor contribui la redresarea ei financiară.            

Ai visat că mulgi vaca bunicii? Acest vis prevestește, mereu, belșugul...    

Visul: Aurelia ne scrie frecvent. Ea este pasionată de ediția ”Traducătoarea de vise”  și ne povestește fiecare vis inedit, pe care nu știe cum să-l traducă. Reli iubește produsele lactate. De aceea, mai ales  în vacanță, bunica o invită pe nepoata ei la gospodăria de la țară să mulgă vaca, iar Reli  a devenit o expertă în această problemă. Totuși, de ce visează Reli, în ultima vreme,  că mulge frecvent, vaca bunicii?    

Semnificația visului:  Un vis în care  o persoană mulge vaca este, totdeauna,  un semn de bun augur. Laptele prevetește că belșugul va fi prezent în gospodăria  persoanei care are un astfel de vis.  Poate că Reli va primi un cadou valoros de la bunica ei.        

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Dacia 500 Lastun FOTO RAR Vaslui (3) jpg
barca pasageri rau bangladesh Shutterstock
image
image
image
image
image png
cearta cuplu
moodswings
sisteme de ventilatie altecovent 1 jpeg
TOP 4 electrocasnice din bucătărie în care merită să investești jpeg
remodelare apartament jpeg