Urmează o perioadă de foc! Aceste 3 zodii vor avea cele mai proaste zile pe 23, 24 și 25 august. Se vor simți cuprinși de tristețe și vor vărsa lacrimi amare

Trecerea într-un nou anotimp înseamnă mai mult decât o schimbare în calendar. Această perioadă este un prilej bun pentru diverse modificări pe plan astral, așa că mai toate zodiile pot sesiza în această perioadă schimbări majore, aproape din senin. Din păcate, pentru 3 zodii anume, perioada dintre 23 și 25 august va fi una extrem de neplăcută.

Urmează o perioadă extrem de dificilă pentru 3 zodii anume
Urmează o perioadă extrem de dificilă pentru 3 zodii anume

Deja începem să ne apropiem cu pași repezi de finalul verii, iar trecerea într-un nou anotimp înseamnă mai mult decât o schimbare în calendar. Această perioadă este un prilej bun pentru diverse modificări pe plan astral, așa că mai toate zodiile vor sesiza în această perioadă schimbări semnificative, apărute aproape din senin. Din păcate, pentru 3 zodii anume, perioada dintre 23 și 25 august va fi una cu schimbări extrem de neplăcute.

Trei zodii anume vor vărsa lacrimi amare între 23 și 25 august

Pentru trei zodii anume, finalul acestei săptămâni este unul extrem de dificil, iar schimbările astrologice le pot aduce multă suferință.

Scorpion

Pentru nativii din această zodie, perioada tumultuoasă de pe plan astrologic se va reflecta puternic și în viața lor de zi cu zi. Scorpionii se vor confrunta cu probleme serioase în viața amoroasă, iar o relație despre care credeau că poate dura pentru tot restul vieții lor va ajunge la final, aproape din senin.

Capricorn

Pentru nativii din această zodie, urmează o perioadă extrem de dificilă la locul de muncă, în care răbdarea le va fi testată la maximum. Din păcate, datorită agitației din plan astrologic, nu este exclus ca aceste provocări ale capricornilor să se sfârșească cu pierderea locului de muncă, mai ales dacă nu reușesc să își controleze temperamentul și încep să se certe cu cei din jur.

Taur

Taurii se mândresc adesea cu independența lor, însă această atitudine le poate fi testată serios în această perioadă. Ei au mari șanse să piardă ceva extrem de important de-a lungul acestei săptămâni. Fie că este vorba despre o persoană dragă, un obiect moștenit de la o rudă apropiată, ori animalul de companie, Taurii află într-un mod foarte dureros că nu sunt chiar atât de independenți pe cât se cred.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net