Pune acest ingredient în cafea, iar kilogramele în plus vor deveni o urâtă amintire

Ultima actualizare:

Nu știu despre tine, dar am încercat literalmente totul, de la smântână, lapte, zahăr și multe altele în cafeaua mea pentru a spori aroma. Dintre toate aceste lucruri, doar unul iese în evidență ca fiind cel mai bun și acesta este scorțișoara. Acest condiment dulce și ascuțit are mai mult de făcut decât să vă îmbunătățească băutura zilnică de cafea. În plus, vă va ajuta să slăbiți.

Scorțișoara în cafea te păstrează sănătos. Foto: Click.
Scorțișoara în cafea te păstrează sănătos. Foto: Click.

Crește antioxidanții

Antioxidanții sunt de obicei asociați cu fructe și multe alte alimente, cu toate acestea, scorțișoara conține o cantitate surprinzătoare de antioxidanți vindecători. Scorțișoara este un condiment bun pentru dietă datorită conținutului său ridicat de antioxidanți.

O lingurita de scorțișoară conține la fel de mulți antioxidanți cât o jumătate de cană de afine, unul dintre cele mai bogate alimente antioxidante.

Te scapă de kilogramele în plus

Dacă preferați ceva dulce în cafea, scorțișoara este o alegere mai sănătoasă decât zahărul. Scorțișoara vă oferă acea aromă dulce de care paleta dvs. poate avea poftă, dar va evita total caloriile, precum și efectele dăunătoare pe care zahărul le poate lăsa în urmă. Asta înseamnă că vei putea scăpa de kilogramele în plus dacă vei pune scorțișoară în cafea.

Scorțișoara aduce beneficii întregului organism prin încetinirea creșterii glicemiei după masă, îmbunătățirea eficacității insulinei a organismului și prevenirea și calmarea inflamației în țesuturi și articulații.

Este plină de vitamine și nutrienți

Există multe condimente, dar niciunul nu este la fel de sănătos și bun pentru tine ca scorțișoara.  Doar o lingură de scorțișoară conține 4 grame de fibre, 68% din manganul zilnic, 8% din calciul zilnic, 4% din fierul zilnic și 3% din doza zilnică de vitamina K.

Face cafeaua să aibă un gust mai bun

Dacă ați gustat vreodată scorțișoară direct din borcan, are un gust amar. Cu toate acestea, atunci când îl amestecați în mâncare și băutură, aroma se schimbă complet. Adăugarea de scorțișoară în ceașca de cafea îi va modifica gustul - în bine. Îți va face cafeaua mai dulce, fără a adăuga produse zaharoase, care distrug dieta.

Indiferent dacă amestecați o linguriță sau două de condiment sau adăugați un baton de scorțișoară în ceașcă, ambele metode vor oferi un gust dulce.

Ține bolile la distanță

A consuma niște scorțișoară vă poate ajuta să preveniți boli precum durerea în gât, problemele sinusurilor, alergiile și multe altele. Numeroșii antioxidanți ai scorțișoarei împiedică creșterea bacteriilor, scad colesterolul și mențin corpul sănătos în general.

Îți pune creierul la treabă

În timp ce cofeina din cafeaua ta de dimineață are rolul de a-ți trezi creierul, adăugarea de scorțișoară în cană va îmbunătăți procesarea cognitivă a creierului și va stimula complet funcționarea acestuia

image
image
image
image
image
image
Barbat femeie relatie cearta FOTO Shutterstock jpg
horoscop (1) jpg
Ziua ta norocoasa din luna februarie in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1939119451 jpg
Parteneriat - barbati care strang mana - acord FOTO Shutterstock
mancare 1 jpg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Ceai negru Pinterest jpg
omleta pirat 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net