Aşa prepari saleuri cu chimen şi susan!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

500 g margarină, 250 ml lapte, 30 g drojdie de bere, 500 g telemea de oi, făină cât cuprinde, 1 ou, chimen, susan

Mod de preparare:

Fărâmiţezi margarina bucăţele şi o freci bine, până devine pastă. Dizolvi drojdia în laptele călduţ şi îl torni peste margarină, amestecând. Adaugi brânza rasă fin şi făina treptat, frământând până se obţine un aluat tare.

Laşi aluatul la crescut 30 de minute, la loc călduţ. Întinzi aluatul crescut în foaie subţire, ungi pe toată suprafaţa cu ou bătut, presari deasupra chimen sau susan şi tai apoi fâşii, folosind rotiţa zimţată sau un cuţit.

Află aici cât trebuie să coci saleurile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Test  Alege culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1897930903 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
salată caldă de cartofi cu ridichi jpeg
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop - sda (2) jpg
Ciorba de burta FOTO Shutterstock
horoscop 2025 logo webp
pulpe de pui la gratar jpeg
horoscop sâmbătă 30 noiembrie jpeg
1 reteta pizza la tigaie jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net