Aşa prepari saleuri cu chimen şi susan!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

500 g margarină, 250 ml lapte, 30 g drojdie de bere, 500 g telemea de oi, făină cât cuprinde, 1 ou, chimen, susan

Mod de preparare:

Fărâmiţezi margarina bucăţele şi o freci bine, până devine pastă. Dizolvi drojdia în laptele călduţ şi îl torni peste margarină, amestecând. Adaugi brânza rasă fin şi făina treptat, frământând până se obţine un aluat tare.

Laşi aluatul la crescut 30 de minute, la loc călduţ. Întinzi aluatul crescut în foaie subţire, ungi pe toată suprafaţa cu ou bătut, presari deasupra chimen sau susan şi tai apoi fâşii, folosind rotiţa zimţată sau un cuţit.

Află aici cât trebuie să coci saleurile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop png
sexy  foto   Shutterstock jpg
BeFunky collage (2) jpg
plimbare jpg
horoscop, zodii, stres jpg
horoscop saptamana 5 11 august webp
1 chiftele din legume la cuptor jpg jpeg
baclava shutterstock jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net