Bărcuţe din ouă umplute - Trica Maria Angelica
Preparare: se fierb ouăle tari, se curaţă de coajă şi se scot galbenuşurile. Se curaţă ceapa, se spală şi se dă pe răzătoare. Într-un castron, se pun gălbenuşurile amestecate cu maioneza, muştar şi ceapa rasă.
Se condimentează cu sare şi piper după gust. Cu această compoziţie se umplu jumătăţile de ouă. Se taie şunca fâşii, care se călesc în puţin ulei, până îşi schimbă culoarea şi devin uşor crocante.
Se aşază câte o jumatate de ou umplut pe câte o felie de şuncă. Pentru catarg se poate folosi o bucată de gogoşar înfiptă cu o scobitoare, iar pentru panză o bucaţică de şuncă
Mai citeşte:
Ciupercuţe din ouă şi roşii umplute
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!