Ce poţi să mănânci într-o cură de slăbire

Ultima actualizare:

Fructele sunt foarte bune, mai ales pentru a stinge acea pofta de dulce. In plus, au foarte multe vitamine si sunt benefice pentru organismul nostru. Printre cele mai indicate fructe se numara afinele, citricile, zmeura, capsunile, piersicile si nectarinele. Evita sa consumi fructele seara, mai ales citricile, deoarece au rolul de a da energie si de a crea o stare de insomnie. Fructele pe care ar cam trebuie sa le eviti din cauza cantitatii de zahar sunt bananele, stafidele, ananasul, smochinele, mango, prunele si perele.

Supa de varza este printre cele mai cunoscute preparate in curele de slabire. Nu contine multe calorii si este indicat sa o consumi fara paine.

Salata verde nu doar ca este gustoasa si sanatoasa, dar poate fi folosita cu succces in curele de slabire. Daca ii adaugi o legatura de patrunjel, un strop de lamaie si putin ulei de masline, te vei bucura de o salata delicioasa. Patrunjelul este un antioxidant ideal, continand foarte multa vitamina C, fapt care conduce la eliminarea stresului.

Morcovii ii poti prepara in diferite retete, insa sunt gustosi si cruzi. In plus, contin beta-caroten, o substanta care ajuta pielea sa se mentina sanatoasa, avand efect antiimbatranire. Poti incerca sa prepari o salata din varza cruda cu morcovi, care nu doar ca e gustoasa, ci si antidepresiva.

Vezi care sunt celelalte alimente pe Ghid Culinar

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net