Ce trebuie să faci pentru ca clătitele să nu se mai lipească de tigaie. Secretul pe care ar trebui să-l cunoască orice gospodină

Clătitele sunt una dintre cele mai iubite preparate de mic dejun sau deserturi rapide și delicioase, mai ales că sunt extrem de ușor de făcut. Și totuși, în ciuda simplității sale, există întotdeauna „trucuri” pentru a îmbunătăți rețeta. De exemplu, iată cum faci să nu se mai usuce clătitele pe margini.

Ce trebuie să faci pentru ca clătitele să nu se mai usuce pe margini / Foto: Pexels
Ce trebuie să faci pentru ca clătitele să nu se mai usuce pe margini / Foto: Pexels

Cine ar refuza o porție delicioasă de clătite? Fără dar și poate, este desertul aflat în topul preferințelor multor români, reprezentând gustul copilăriei, de care se bucurau de fiecare dată când era pus pe masă. Și probabil că este și cel mai ușor preparat de făcut, ai nevoie doar de timp și răbdare. Și totuși, în ciuda acestui fapt, apar întotdeauna trucuri pentru a le face de fiecare dată din ce în ce mai delicioase.

Spre exemplu, multe gospodine apelează cu încredere la o metodă pentru a scăpa de una dintre cele mai frecvente probleme cu care probabil majoritatea ne confruntăm: să nu se mai usuce pe margini. Astfel, dacă vrei să mănânci și să te răsfeți cu cele mai bune clătite, tot ce trebuie să faci este să uiți de zahăr, nelipsit din rețeta clasică. Acest ingredient este, de fapt, motivul pentru care clătitele se întăresc, iar când este prezent în compoziție, în momentul în care este pus pe foc, se va carameliza, cauzând uscarea marginilor.

Clătite fără zahăr

Iată ingredientele pentru cele mai bune clătite fără zahăr. Îți vor ieși 12 clătite și vei avea nevoie de următoarele:

250 grame de fîină

550 mililitri de lapte

trei ouă

40 de mililitri de ulei – poți folosi și unt topit

un parf de sare

semințele de la o păstaie de vanilie

Dacă alegi să faci clătite fără zahăr, acesta este cel mai potrivit desert pentru cei care țin dietă sau încearcă să își mențină silueta. De asemenea, gemurile și cremele pe care le folosește fiecare ca umplutură vor ține locul zahărului, așa că nu ai niciun motiv să îți faci griji că pierzi din aromă sau gust.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Avantajele  i dezavantajele anvelopelor all seasons jpg
2  5 lucruri de care sa  ii cont când î i iei o asigurare medicala de calatorie  Apeleaza la un broker cunoscut  i fii atent la acoperirile poli ei jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop jpeg
ten perfect jpeg
horoscop jpeg
piept de pui jpeg
chiriac similea dauer jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net