Cea mai rapidă și gustoasă rețetă de pandișpan cu cireșe. Doar gospodinelor adevărate le iese așa

Una dintre cele mai populare și gustoase prăjituri ale verii este, fără doar și poate, pandișpanul cu cireșe. Pe internet se găsesc o mulțime de rețete, însă doar una dintre ele a devenit cea mai virală. Iată cum se prepară pandișpanul cu cireșe, potrivit cosânzenele.gătesc.

Pandișpan cu cireșe
Pandișpan cu cireșe

Ingredientele de care ai nevoie pentru rețeta de pandișpan cu cireșe 

Pandișpanul este delicios și ușor de făcut. Ei bine, pentru a-l prepara după rețeta cosânzenelor, ai nevoie de: 300 de grame de făină, 6 ouă, 210 g de zahăr, 110 g unt topit, coaja de la o lămâie, esență de vanilie, o lingură de suc de lămâie, un pliculeț de praf de copt, cireșe fără sâmburi și zahăr pudră pentru decor.

Metoda de preparare pentru pandișpanul cu cireșe este extrem de ușoară și rapidă

Gospodina renumită care a publicat filmulețul pe rețelele de socializare spune că modul de pregătire este unul rapid și ușor. Așadar, primul lucru pe care trebuie să-l facem este că batem albușurile până când obținem o spumă densă și albicioasă. Treptat, se adaugă zahărul, iar după ce acesta se topește, cu ajutorul unei spatule vom încorpora restul ingredientelor. Atenție, însă, ca untul topit să nu fie fierbinte!

Ulterior, aluatul rezultat se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, după care se adaugă cireșele tăiate pe jumătate, fără sâmburi. Important de precizat este faptul că trebuie să setăm cuptorul la 180 de grade, iar după ce se preîncălzește putem băga compoziția la copt pentru aproximativ 40 de minute. De asemenea, important este să verificăm din când în când cu o scobitoare, dacă s-a copt complet.

Pandișpanul se servește cu zahăr pudră pe deasupra, însă nu este obligatoriu pentru cei care nu preferă. Cert este că această rețetă nu dă niciodată greș în fața musafirilor și satisface întotdeauna pofta de dulce a tuturor.

„De fiecare dată când o pregătim, noi dublăm cantitățile. Atât de repede dispare de pe masă”, spune celebra bucătăreasă în clipul video pe care l-a publicat pe pagina de Instagram, cosânzenele.gătesc. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sala de judecata jpg
image
image
image
image
image
image
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
pere jpg
Gene lungi - machiaj - frumusete FOTO Shutterstock
par sanatos istock jpg
1 paste cu rosii jpg jpeg
zodii meteoriti png
castraveti in saramura jpeg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net