Ciulama de pui - Panazan Bianca Raluca

Ultima actualizare:

    Ciulama de pui
Ciulama de pui

Ingrediente:

4 pulpe de pui, 4 linguri de smântână, 3 linguri de făină, 1 ceapă albă, zeama în care vor fierbe pulpele, piper roşu, ulei, mărar.

Preparare

Pulpele de pui se pun la fiert în apă cu sare şi opţional se poate pune şi un morcov întreg (doar pentru gust).

Ceapa se pune la călit în ulei de măsline, cu boia dulce, ghimbir şi piper.

Când pulpele sunt aproape fierte se pun peste ceapa călită, adăugând câte un polonic de zeamă în care au fiert, se lasă la foc mic.

Pulpele se scot pe o farfurie, iar peste ceapă adăugăm smântâna amestecată cu făină şi subţiată cu puţină apă.

Adăugăm şi usturoiul tăiat rondele şi treptat câte un polonic din zeamă. Se amestecă în continuu, punem şi puţină sare şi piper.

După câteva minute se adaugă şi pulpele de pui, amestecând des.

Deasupra presărăm piper roşu şi mărar tocat mărunt!

Parteneri

image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net