Colţunaşi cu carne. Reţetă rusească (pelmeni)

Ultima actualizare:

    Trebuie să încerci aceşti coluţunaşi cu carne!clickpoftabuna.ro
Trebuie să încerci aceşti coluţunaşi cu carne!clickpoftabuna.ro

Am mâncat, recent, la o gazdă în 2 Mai, nişte colţunaşi cu carne foarte gustoşi. Ulterior, am aflat, de la gazdă şi a lui soaţă, veniţi de peste Prut, că este vorba de o reţetă rusească, iar colţunaşii cu carne se numesc pelmeni.

Colţunaşi cu carne. Reţetă rusească (pelmeni) – Ingrediente

Pentru umplutură250 g carne tocată de vită250 g carne tocată de porc2 cepe, tocate fin sau date prin răzătoare2-3 căţei usturoi, pisaţisarepiperfoi de dafin2 linguri untsmântână (pentru servit)pătrunjel (pentru servit)

Pentru aluat3 căni făină1 cană apă rece2 linguri uleisare

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară aceşti colţunaşi cu carne!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net