Delectează-te cu o prăjitură de cireşe!

Ultima actualizare:

Ingrediente: 500 g cireşe, 200 g făină, 3 ouă, 120 g zahăr, câteva picături esenţă vanilie, un vârf cuţit sare, 80 g unt, 250 ml lapte, un aluat de foietaj

Mod de preparare:

Cureţi cireşele de codiţe şi sâmburi şi le laşi la scurs. Amesteci făina cu zahărul şi sarea, apoi încorporezi ouăle unul câte unul.

Baţi foarte bine compoziţia şi la sfârşit adaugi esenţa de vanilie. Adaugi apoi încet laptele, să nu facă aluatul cocoloaşe.

Află aici cât trebuie să coci prăjitura

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net