Desert rapid: rondele de măr împletite în foietaj. Rețeta specială a Annei Lesko
Ultima actualizare:
Un desert delicios și foarte ușor de făcut acasă! Aveți nevoie doar de puțină îndemânare și răbdare. Rezultatul va fi extrem de plăcut și sănătos în același timp.
Ingrediente Rondele de măr în foietaj:
mere, nucușoară, semințe de in și de floarea soarelui, scorțișoară, miere, 4 gălbenușuri.
Mod de preparare Rondele de măr în foietaj:
Se taie merele rondele, iar foietajul în fâșii de aproximativ 2 cm lățime. Se ia câte o rondelă și se împletește cu câte o fâșie de aluat. Punem compoziția (cele 4 gălbenușuri, mierea și scorțișoara) peste foietaj cu ajutorul unei pensule și presărăm puțină nucșoară și un pic de semințe. Se bagă la cuptor timp de 35 minute. Poftă bună!