Desertul perfect pentru zilele reci de toamnă. Cum se prepară tarta rustică cu struguri și cremă de brânză

Strugurii se numără printre cele mai populare fructe în această perioadă din an. Iar dacă doriți să pregăiți o tartă delicioasă, perfectă pentru zilele de toamnă, atunci această rețetă este alegerea perfectă!

Este o rețetă ușor de pregătit
Este o rețetă ușor de pregătit

Tarta rustică cu struguri și cremă de brânză este alegerea perfectă pentru zilele reci de toamnă. Acest desert delicios este foarte ușor de pregătit și nici nu are nevoie de ingrediente prea complicate.

De ce ingrediente este nevoie

Din fericire, pentru a pregăti această tartă delicioasă nu este nevoie decât de câteva ingrediente banale! Mai precis este vorba despre 125 de grame de unt la temperatura camerei, de 80 de grame de zahăr pudră, cât și de 250 de grame de făină. De asemenea, vă mai trebuie un ou, esență de vanilie, puțină sare și 200 de grame de cremă de brânză.

Apoi, mai este nevoie și de o lingură de zahăr pudră, 300 de grame de struguri, fulgi de migdale, puțin zahăr brun cât și încă un ou pentru uns. Odată ce aveți toate aceste ingrediente, puteți începe să gătiți!

Cum se pregătește această tartă delicioasă

Această tartă se pregătește rapid și ușor, așa că și cei fără prea multă experiență în bucătărie o vor putea face ușor. Potrivit bucataras.ro, trebuie să începeți prin a pune într-un bol făină, sare, zahăr pudră, iar după ce ați amestecat ușor, să puneți și untul. Totul se frământă bine, după care se adaugă oul, esența de vanilie și se mai amestecă ușor. Apoi, aluatul trebuie lăsat în frigider vreme de jumătate de oră.

Pasul următor este să amestecați în alt bol crema de brânză cu zahărul pudră. Apoi, aluatul trebuie întins până când are o grosime de jumătate de cnetimetru. El trebuie întins într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Crema de brânză trebuie întinsă peste aluat, însă lăsați liber cam 3 – 4 cm la margini.

Apoi, boabele de struguri se pun peste cremă, iar marginile aluatului se rulează ușor spre interior. Marginile trebuie unse cu un ou bătut, iar apoi puteți presăra fulgi de migdale peste ele. Peste struguri se poate pune și puțin zahăr brun.

Tarta se coace vreme de 35 de minute la 180 de grade, iar la final veți avea un desert delicios!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop, foto shutterstock jpg
image png
Supa crema, Bontea, foto Shutterstock, Instagram jpg
hanorac oversize jpg
horoscop jpg
zodie zodii pixabay jpg
Comunicat Beach Please 4 dec (1) jpeg
zodii cu noroc la bani jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net