Dovlecei umpluţi - Adriana Cornea

Ultima actualizare:

    Dovlecei umpluţi
Dovlecei umpluţi

Ingrediente:

2 dovlecei, 250 g carne tocată de pui, 250 ml suc de roşii, 1 ceapă, 1 morcov, 1/2 legătură mărar, 1/2 legătura pătrunjel, sare, cimpoier, rozmarin, boia de ardei iute, 50 g caşcaval.

Preparare

Curăţăm dovleceii de coajă şi tăiem în două, scobim miezul într-o farfurie. Întoarcem dovleceii cu faţa în jos ca să se scurgă. Ceapa o tocăm mărunt şi o călim în puţin ulei, când devine transparentă adăugăm morcovul dat prin răzătoare, lăsăm să se ​​călească puţin împreună. Adăugăm carnea tocată şi mai călim puţin, după care adăugăm 100 ml suc de roşii şi condimente după gust.    

Lăsăm să clocotească puţin, oprim focul şi adăugăm mărarul şi pătrunjelul tocat şi amestecăm.

În fiecare jumătate de dovlecel adăugăm compoziţia de carne, deasupra caşcaval ras. Deasupra am aşezat felii de dovlecel. Într-o tavă termorezistentă adăugăm sucul de roşii care ne-a rămas, sare,piper, busuioc, dovleceii umpluţi.

Acoperim cu folie de aluminiu şi dăm la cuptorul încălzit. După 15 minute luăm folia şi mai lăsăm 10 minute până se rumeneşte frumos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net