Drob cu ardei copţi şi ciuperci - Valerica Alexandru
Ingrediente: 1kg măruntaie, 4 cepe, 4-5 ardei copţi (roşii), 500g ciuperci, pătrunjel verde + mărar (mai mult), 6 ouă, sare, piper.
Mod de preparare:
Se fierb măruntaiele şi se dau prin maşină. Se călesc cepele şi se adaugă ardeii copţi mărunţiţi şi ciupercile.
Se lasă la foc până scade toată zeama. Se amestecă măruntaiele cu legumele din tigaie.
Se adaugă pătrunjelul şi mărarul foarte bine tocate, sarea, piperul şi 5 ouă. Se aşează compoziţia în 2 tăvi unse cu ulei.
Se presează uşor cu degetul şi deasupra se unge cu oul rămas.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook