Frigănele cu banane caramelizate
Cui nu-i plac clasicele frigănele, felii de pâine înmuiate în lapte şi ou, apoi rumenite în tigaie în unt? Acum le poţi servi cu delicioasele banane caramelizate sau puţin sirop de arţar. Inspiră-te şi tu din reţeta de mai jos şi încearcă un desert simplu şi rapid.
Frigănele cu banane caramelizate – IngredientePentru frigănele
120 g smântână pentru frişcă (cu 36-40% grăsime)120 ml lapte integral4 ouă mari1 lingură esenţă de vanilie1 lingură miereunt nesărat, pentru prăjit8 felii de pâine sau franzelă, de 2-3 cm grosimesirop de arţar, pentru servire, opţional
Pentru bananele caramelizate
2 linguri unt nesărat2 banane2 linguri zahăr brun60 ml suc de portocală, proaspăt stors
Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară aceste frigănele cu banane caramelizate!