Gulaș de post. Cum faci o mâncărică gustoasă din ciuperci și cartofi


    FOTO: bucataras.ro
FOTO: bucataras.ro

Ingrediente Gulaș de post:  

500 grame de ciuperci

4-5 cartofi

2 cepe

2 căței de usturoi

2 ardei capia

ulei de floarea soarelui, pentru călit

200 ml de suc de roșii

ierburi și boia de ardei

1 legătură de frunze de pătrunjel verde

sare

piper

Mod de preparare Gulaș de post:    

Se curăță cepele și usturoiul, se spală, se mărunțesc și se călesc ușor, în ulei suficient și la foc mic, până ce se înmoaie. Se spală ardeii capia, se curăță de cotoare și de semințe, se taie fâșii mai mici și înguste, după care se călesc cu ceapa și usturoiul, care s-au înmuiat deja.

Se curăță ciupercile, se spală în câteva ape și se taie, în bucăți mai mari, care se pun la călit în cratiță, peste celelalte legume, cu un pahar de apă. Se lasă cratița la foc mic, ca să scadă înăbușit legumele, în suc propriu.

Se adaugă sucul de roșii și se pregătesc cartofii, care se curăță, se spală, se taie în bucăți mai mari și se adaugă în cratiță. Se gătesc legumele înăbușit, la foc mic, până ce mai scade din lichid și cartofii sunt fierți. Atunci se condimentează după gust cu: sare, piper, boia cu ierburi, se pune capacul pe cratiță și după 10 minute „de odihnă”, gulașul poate fi servit, presărat cu pătrunjel verde tocat, conform bucataras.ro.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Vica la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop 27 octombrie Foto pexels.com
sex jpg
horoscop jpg
incaltaminte pantofar jpeg
buchet lalele jpeg
eurovision jpeg