Iată cum se prepară prăjitura cu rom şi cafea!

Ultima actualizare:

Pentru aluat

125 ml ulei125 ml apă minerală150 g făină1 praf de copt4 ouă3 linguri pudră de cacao1 linguriţă cafea instant150 g zahăr pudrăesenţă de rom

Pentru glazură

200 g ciocolată menaj50 g unt3 linguri de cafea concentrată

Pentru decor (opţional)

200 ml frişcă bătutănessboabe de cafea

Preparare

Mixezi ouăle cu zahărul până devin spumoase, adaugi treptat uleiul, alternând cu apa minerală, apoi esenţa de rom. La final, adaugi treptat făina cernută cu pudra de cacao, cafeaua instant, praful de copt şi amesteci bine până se omogenizează perfect.

Torni compoziţia într-o formă dreptunghiulară tapetată cu folie specială de copt, o introduci în cuptorul preîncălzit pentru circa 30 de minute, la temperatură medie.

Află aici cum prepari glazura delicioasă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
culoare zodii jpg
supa jpg
masca ten jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net