Îngheţată de vanilie- Bizadea Camelia
Ingrediente: doua gălbenuşuri, lapte 200ml, frişcă 200 g, zahăr 3 linguri, vanilie.
Mod de preparare: Frecaţi gălbenuşurile cu zahărul, turnaţi puţin câte puţin laptele clocotit cu vanilia, amestecând bine. După ce aţi turnat tot laptele iar compoziţia s-a răcit, adăugaţi frişca bătută.
Turnaţi compoziţia în formă şi băgaţi-o la congelator pentru câteva ore. Se serveşte cu un sos de ciocolată deasupra sau chiar simplă.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!