Ingredientul secret ce trebuie folosit pentru înghețata de casă. O bate la gust pe cea din comerț
Chiar dacă vara începe să se apropie de sfârșit, temperaturile din România rămân la fel de fierbinți, chiar și pe timp de noapte. Și într-o perioadă din an atât de caldă, înghețata devine, fără doar și poate, cel mai popular desert din magazine. Iar dacă doriți să pregătiți înghețată chiar în propria casă, atunci nu trebuie să uitați de acest ingredient secret!

Chiar și atunci când temperaturile sunt complet normale, înghețata tot rămâne unul dintre cele mai populare și mai îndrăgite deserturi din întreaga lume. Dar în această perioadă atât de fierbinte, mulți oameni vor avea grijă să aibă mereu în congelator o înghețată. Însă, acest desert poate fi pregătit foarte ușor și în propria bucătărie!
Înghețata de casă este surprinzător de ușor de făcut, iar ingredientul secret de care nu trebuie să uitați este crema de brânză! Ea conține stabilizatori naturali, așa că înghețata voastră va fi mult mai cremoasă și mai gustoasă. Și detaliul cel mai important este să adăugați acest ingredient chiar la final, după ce laptele s-a încălzit și crema de brânză a ajuns la temperatura camerei.
Înghețata de casă se face foarte ușor
Înainte de a începe să pregătiți acest preparat, baza de înghețată trebuie lăsată în congelator vreme de aproximativ patru ore. Iar, pe lângă o mașină de înghețată, veți mai avea nevoie și de o tavă metalică în care să puneți baza frământată la rece.
Astfel, veți evita probleme precum topirea rapidă sau apariția cristalelor de gheață. În plus, o astfel de tavă permite stratificarea diverselor ingrediente, precum sosurile sau biscuiții, pe care poate că i-ați pus în înghețată.
Puteți folosi orice fel de ingrediente doriți
Desigur, mai ales dacă nu ați mai făcut înghețată de casă, veți fi tentați să apelați la cele mai simple rețete și ingrediente. Însă, înghețata din comerț vine în toate aromele pe care vi le puteți imagina, așa că nu vă temeți să experimentați și cu varianta făcută în casă.
Însă, indiferent de ce fel de înghețată veți pregăti, este important să nu uitați de momentul în care să folosiți crema de brânză!


































