Jakob te învaţă cum să găteşti: Ciuperci umplute, pane

Ultima actualizare:

Ingrediente: 500 g ciuperci, 20 g unt, o legătură pătrunjel, o lingură ceapă, sare, piper, o lingură oţet, două de făină, 100 ml lapte, două ouă, ulei, pesmet.

Preparare: ciupercile se curăţă, li se golesc pălăriile, care se fierb 5 minute în apă sărată cu adaos de puţin oţet. Apoi se umplu cu compoziţia de mai jos: ceapa tocată se prăjeşte în unt, se adaugă codiţele şi resturile răzultate de la curăţarea pălăriilor (tocate mărunt), se presară pătrunjel tocat mărunt, să adaugă făina, se stinge cu laptele şi se fierbe până se obţine o masă consistentă.

Se condimentează cu sare şi piper. Ciupercile umplute cu această compoziţie se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net