Legume trase la tigaie, cu grătar de pui – Maria Sandru

Ultima actualizare:

    Legume trase la tigaie cu grătar de pui
Legume trase la tigaie cu grătar de pui

Ingrediente:

1 pungă fasole verde păstăi

50 g unt

piper fin

1 piept pui mediu

1 ceapă roșie

roșii cheryy

Preparare:

Pieptul de pui se sărează și piperează, îl punem pe grătar. Păstăile se pun într-o oală, să dea în clocot câteva minute, cu sare. Untul se pune într-o tigaie pe foc, punând păstăile și piperul, le lăsăm la fac potrivit câteva minute, apoi le luăm și le punem într-o farfurie. Ceapa se trage și ea la tigaie. Roșiile cherry la fel și începem să le aranjăm pe farfurie. Luăm o formă rotundă și începem cu ceapa, păstăile și roșiile cherry. Când avem grătarul gata, îl tăvălim prin susan și mac (am ales varianta la fiecare capăt). Servim cu murături (am ales gogoșari).

image
image
image
image
image
image
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
culoare zodii jpg
gradina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net