Mâncărică de păstăi, rețeta rapidă și sănătoasă
Vă place mâncărica de păstăi? Este un preparat tare gustos și totodată sănătos. Haideți să vedem cum se prepară.
Preparatele din fasole verde au o influenţă pozitivă asupra întregului organism. Fie că este vorba de diabetici, de vârstnici care au osteoporoză sau de persoane aflate în convalescenţă, fasolea verde este un aliment care îi poate ajuta pe toţi să-şi îmbunătăţească starea de sănătate. Așadar, e bine să incluzi această legumă și în preparatele tale. Pentru început vă dăm noi o rețetă: mâncărică de păstăi.
Ingrediente Mâncărică de păstăi
- 1 kg fasole verde păstăi,
- 3-4 roşii bine coapte,
- 1 ceapă,
- 4 căţei de usturoi,
- 3 linguri de ulei,
- 1 legătură de pătrunjel,
- boia dulce,
- sare,
- piper.
Mod de preparare Mâncărică de păstăi
Cureţi fasolea, o speli şi o fierbi în apă cu sare. Opăreşti roşiile, îndepărtezi pieliţele şi le tai bucăţi. Căleşti ceapa tăiată rondele, adaugi fasolea, roşiile, sarea, piperul, usturoiul zdrobit, un praf de boia dulce, după gust şi pătrunjel tocat fin. Laşi totul să fiarbă până scade şi serveşti.