Metoda ingenioasă pentru o carne de pui mai gustoasă ca oricând! Se frăgezește rapid și e de-a dreptul delicioasă
Puține tipuri de carne sunt la fel de versatile precum puiul, iar acesta vine și cu avantajul faptului că este și o alegere foarte sănătoasă. Iar dacă suntem în căutarea unei metode ingenioase de a pregăti un pui, avem la dispoziție un truc care ne va oferi o mâncare incredibil de delicioasă!
Indiferent de cum îl gătim, puiul rămâne o alegere delicioasă, care este și mult mai sănătoasă decât alte tipuri de carne. Iar o metodă extrem de comună de a pregăti acest preparat este să îl punem la cuptor, alături de diferite condimente și legume. Însă, cuptorul nu este obligatoriu, atunci când gătim pui! Iar nenumărați internauți au fost impresionați, în ultimul timp, de o metodă ingenioasă de a găti pui!
Practic, tot ce ne trebuie este un slow cooker, un aparat care va găti lent carnea de pui, iar, la final, aceasta va fi incredibil de delicioasă! Un alt avantaj al acestui aparat este faptul că nutrienții din ingredientele folosite se vor regăsi, integral, în mâncarea pe care o vom savura la final!
Metoda ingenioasă de a găti carnea de pui
Iar dacă avem acasă un slow cooker, sau suntem interesați să cumpărăm unul, trebuie să știm că putem găti, fără probleme, un pui întreg, la acest aparat. Iar deși timpul de gătire este ceva mai îndelungat, la final, carnea va fi extrem de fragedă și gustoasă.
Iar datorită căldurii scăzute la care este gătită carnea, trebuie să știm că colagenul din pui va fi transformat în gelatină, lucru care contribuie la gustul și textura superioară a cărnii de pui pregătite la slow cooker.
Putem pregăti puiul foarte ușor
Pentru a găti un pui la slow cooker nu ne trebuie prea multe ingrediente. În principiu, putem experimenta fără probleme, cu diverse condimente și produse pe care dorim să le încercăm alături de carnea de pui.
Practic, avem nevoie numai de un pui întreg, care să aibă o greutate de aproximativ 1,5, sau chiar și 1,6 kilograme. Mai putem pune o linguriță de ulei de măsline, boia, sare, ceapă, iar toate ingredientele trebuie folosite pentru a acoperi puiul.