O reţetă gustoasă pe zi: Aperitiv cu verdeaţă
Ultima actualizare:
Ingrediente5 legături de ceapă verde 200 g caşcaval300 g şuncă 200 g crutoane 4 ouă4 linguri făină 1 praf de copt 4 linguri ulei4 linguri iaurt sarepiper după gust
Preparare
1. Amesteci gălbenuşurile şi caşcavalul ras, adaugi şunca tăiată cubuleţe, ceapa tocată şi călită foarte puţin, uleiul, iaurtul, făina cernută cu praful de copt, crutoanele. Potriveşti de sare şi piper, după gust, şi apoi adaugi albuşurile bătute spumă.
2. Torni compoziţia într-o tavă de chec unsă cu ulei şi tapetată cu făină şi introduce forma la cuptor pentru aproximativ 35-40 de minute, la foc potrivit. Îl serveşti tăiat felii, abia după ce se răceşte complet.