O reţetă gustoasă pe zi: Ceapă verde pane

Ultima actualizare:

    Ceapă verde pane
Ceapă verde pane

Ingrediente3 legături de ceapă verde 4 linguri făină1 ou 120 ml laptesare piper ulei pentru prăjit

Pentru sosul de smântână25 g unt 1 lingură făină 200 ml smântână1 lingură zeamă de lămâie sare

Preparare

1.     Cureţi ceapa, o speli şi o presezi cu un prosop absorbant pentru a nu rămâne apă pe frunze.

2.     Separat, baţi oul cu trei linguri de făină şi sare după gust şi apoi diluezi cu lapte până obţii un aluat ca pentru clătite.

3.     Pudrezi firele de ceapă cu făină, le treci prin aluatul de clătite şi le rumeneşti în uleiul încins. Le pui pe şerveţele absorbante.

4.    Pentru sos topeşti untul într-o tigaie, încorporezi făina, amestecând cu o lingură de lemn, şi stingi cu smântâna. Dacă este nevoie poţi adăuga puţin lapte pentru ca sosul să fie mai fluid. Condimentezi cu sare şi zeamă de lămâie, după gust, şi serveşti, ca garnitură, într-un castronel, presărat cu ceapă verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii, foto shutterstock jpg
Cele patru zodii norocoase, foto Shutterstock jpg
Piept de pui cu sos de usturoi  Sursa foto shutterstock 1424425691 jpg
zodii, foto shutterstock jpg
BeFunky collage (66) jpg
Top 5 nuante de par la moda in aceasta primavara jpg
9a1fa267 84e8 407a 9393 90933ea0e94c (1) jpeg
9 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net