O reţetă gustoasă pe zi: Ciorbă de pangasius

Ultima actualizare:

    Ciorbă de pangasius
Ciorbă de pangasius

Ingrediente

  • 1 kg file de pangasius
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 ceapă mare
  • 100 g ţelină
  • 2 ardei graşi
  • 2 roşii mari
  • 2 linguriţe orez
  • ½ l borş
  • 2 linguri ulei
  • 1 legătură leuştean
  • sare

Preparare: Fileurile de pangasius le speli şi le tai bucăţi potrivite. Cureţi zarzavatul, îl dai pe răzătoarea mare împreună cu ceapa, ardeiul îl tai mărunt şi căleşti totul în ulei câteva minute.Stingi cu 3 litri de apă caldă, pui orezul spălat şi laşi să fiarbă bine. Roşiile le tai cubuleţe sau le dai pe răzătoarea mare, le adaugi în supă şi mai laşi să fiarbă 10-15 minute. Borşul îl fierbi separat, îl torni în oală şi potriveşti gustul de sare.Dacă ciorba este prea deasă, mai adaugi apă caldă. Când clocoteşte, pui bucăţile de peşte şi mai fierbi 5 minute. Iei oala de pe foc şi pui leuşteanul tocat mărunt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop saptamana 16 23 ianuarie jpg
Flori de primavara, foto Shutterstock jpg
click ro luis quintero zp5swTZerb0 unsplash jpg
V2 (5) png
fericire jpeg
sparanghel jpeg
cadouri animale jpg
1745307584 2b3K jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net