O reţetă gustoasă pe zi: Crap la cuptor cu ciuperci

Ultima actualizare:

    Crap cu ciuperci la cuptor
Crap cu ciuperci la cuptor

Ingrediente: 1 crap de circa1,5 kg, 100 g bacon, 500 ml vin alb, 500 g ciuperci, 1 legătură mărar, 1 legătură pătrunjel, cimbru, rozmarin, sare, piper

Preparare: Crapul se curăţă de solzi şi intestine, se spală şi se şterge cu hârtie absorbantă. Se condimentează pe interior şi exterior cu sare. Se toacă mărunt verdeaţa, se amestecă cu cimbrul şi rozmarin şi se introduce amestecul în burta crapului. Se pune peştele într-un vas termorezistent..

Se taie baconul cubuleţe şi se rumeneşte în puţin ulei. Se adaugă ciupercile curăţate şi tăiate lamele şi se lasă pe goc până scade apa lăsată de ciuperci. Se adaugă vinul, se condimentează cu sare şi piper după gust şi se toarnă totul peste crap. Se coace în cuptorul preîncălzit circa o oră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net