O rețetă gustoasă pe zi: Dulceață de ceapă roșie cu oțet balsamic

Ultima actualizare:

    Dulceață de ceapă roșie cu oțet balsamic
Dulceață de ceapă roșie cu oțet balsamic

1 kg ceapă roșie, 200 ml vin roșu, 50 ml oțet balsamic, 250 g zahăr brut, ½ linguriță sare.

Preparare Dulceață de ceapă roșie cu oțet balsamic:

Cureți ceapa, o tai peștișori, apoi presari sarea și o lași 5 minute. O pui într-o oală cu zahărul și cu vinul roșu și fierbi la foc mic. Când ceapa s-a înmuiat și siropul începe să se lege, torni oțetul balsamic. Mai lași pe aragaz încă 15-20 de minute, apoi dai oala deoparte. Păstrezi în borcane sigilate sau într-un caserolă închisă ermetic, la frigider. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
culoare zodii jpg
supa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net