O reţetă gustoasă pe zi: Jumări cu ceapă verde

Ultima actualizare:

Preparare

1. Tai caşcavalul cubuleţe mici, le treci prin lapte şi apoi prin făină. Repeţi operaţiunea de încă două ori. Făina, prin prăjire, va forma o crustă care va împiedica lipirea caşcavalului de tigaie. 2. Încingi o tigaie goală 1-2 minute, apoi adaugi untul şi, după un minut, cubuleţele de caşcaval şi ceapa verde tocată (doar partea verde). Le prăjeşti 2-3 minute şi răstorni peste ele ouăle bătute cu un praf de sare şi piper. Laşi să se închege bine dedesubt (dacă caşcavalul a absorbit tot untul, mai adaugi puţin înainte de a pune ouăle) şi începi să amesteci cu furculiţa până când ouăle se coagulează bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle interviu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Invartita cu mere jpeg
horoscop luna noiembrie click webp
1 maioneza de casa png png
Femeie par gri FOTO Shutterstock jpg
index webp
horoscop rune pana la finalul anului 2024 jpg
ingredientele secrete pe care le adauga gospodinele la varza murata jpg
gastro final jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net