O reţetă gustoasă pe zi: Plăcintă englezească

Ultima actualizare:

Preparare: Se toacă ceapa mărunt, se căleşte în ulei bine încins, se adaugă morcovul şi ţelina rase, continuându-se călirea până când se înmoaie legumele.

Se adaugă apoi carnea tocată şi se călesc împreună până când scade zeama lăsată. Se condimentează, după gust, cu ierburile aromate, nucşoară rasă, sare şi piper, apoi se ia vasul de pe foc şi se lasă să se răcorească. Separat, se curăţă cartofii de coajă, se taie cuburi şi se fierb în apă cu puţină sare.

Se scurge apa, se presează cartofii până se transformă în piure. Se amestecă cu unt, lapte fierbinte şi caşcaval ras.

Se aşază compoziţia de carne într-o formă termorezistentă unsă cu puţin ulei, se unge cu pastă de roşii şi se acoperă deasupra cu piureul de cartofi. Se introduce forma în cuptorul bine încins pentru circa 35 de minute, când piureul capătă o culoare aurie. Se serveşte caldă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
WhatsApp Image 2025 05 10 at 18 30 42 jpeg
supa galuste shutter jpeg
vopsea de par profesionala xpertbeauty jpg
zodii jpg
horoscop jpg
Chiftele in tigaie Foto Shutterstock jpeg
Zodii, Shutterstock jpg
horoscop octombrie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net