O reţetă gustoasă pe zi: Prăjitură cu coacăze

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu coacăze
Prăjitură cu coacăze

Reţeta gustoasă de azi este prăjitură cu coacăze.

Ingrediente Prăjitură cu coacăze:

100 g fulgi de ovăz, ½ linguriță praf de copt, 350 g iaurt, 200 g zahăr pudră, 300 ml apă, 1 ou, 500 g brânză cremoasă, 20 g gelatină, 200 g coacăze, 2-3 picături ulei esențial de lămâie; Pentru decor: 15 g gelatină, 150 g zahăr, 300 ml apă, 200 g coacăze.

Preparare Prăjitură cu coacăze:

Înmoi fulgii de ovăz în 150 ml apă clocotită. Acoperi vasul pentru 10 minute. Ulterior adaugi praful de copt și oul și amesteci bine. Torni amestecul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coci blatul 10-15 minute la 200° C. Hidratezi gelatina în restul de apă fiebinte (70°-80°) timp de 10 minute. Amesteci brânza cu zahărul pudră, iaurtul, gelatina hidratată și uleiul esențial de lămâie. Torni jumătate din crema de iaurt cu brânză peste blatul răcit. Adaugi coacăzele și torni restul de cremă. Dai tava la frigider pentru o oră. Pentru decor, hidratezi gelatina în 100 ml apă. Amesteci coacăzele cu zahărul și apa și le pui pe foc 10-15 minute. Lași sosul să se răcorească 2-3 minute, apoi îl amesteci cu gelatina. Torni jeleul peste prăjitură. Dai desertul la frigider 6-8 ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net