O reţetă gustoasă pe zi: Supă cremă de dovleac

Ultima actualizare:

Preparare1. Se curăţă ceapa, usturoiul, se taie bucăţi şi se călesc uşor în unt încins, până se înmoaie, fără a se rumeni.2. Separat, se curăţă dovleacul şi perele de coajă şi seminţe, se taie cuburi şi se aşază într-o oală împreună cu ceapa şi usturoiul călite. Se toarnă supa de legume, se condimentează, după gust, cu sare, piper, nucşoară rasă şi se fierb, la foc mic, până când dovleacul este bine pătruns.3. Se ia supa de pe foc, se lasă puţin să se răcorească, apoi se strecoară. Se trec prin blender (sau sită) legumele, se diluează cu supa strecurată până la densitatea dorită, se adaugă smântâna dulce şi se pune din nou pe foc pentru 2-3 clocote.4. Separat, se taie feliile de pâine cubuleţe, se aşază într-o tavă şi se rumenesc la cuptor 10 minute. Crutoanele obţinute se servesc cu supa fierbinte, decorată cu pătrunjel verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Letizia și Sofia colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net