O reţetă gustoasă pe zi: Vinete umplute

Ultima actualizare:

Preparare1. Se spală vinetele, se taie în jumătate, pe lungime, se presară cu sare şi se lasă la scurs între două planşete înclinate circa 30 de minute. Se clătesc apoi cu apă rece şi se opăresc 5 minute, după care se pun din nou la presat pentru a se scurge apa din ele. 2. Între timp, se taie ceapa mărunt, se căleşte în uleiul bine încins până se înmoaie. Se adaugă miezul vinetelor scos cu mare atenţie pentru a nu deteriora coaja vinetelor, ardeiul tăiat cubuleţe şi spre sfârşit se adaugă usturoiul zdrobit. Se lasă să se răcească.3. În compoziţia de mai sus se adaugă şunca tăiată cubuleţe, caperele murate tocate, roşiile cherry tăiate cubuleţe, pătrunjel, busuioc, sare şi piper, după gust.4. Se umplu cojile de vinete cu această compoziţie, se aşază într-o formă termorezistentă unsă cu ulei (sau puţin unt) şi se introduc în cuptorul bine încins pentru circa 30 de minute. Se servesc calde sau reci, garnisite cu roşii cherry.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net