Reţete de la cititori: Prăjitură de post cu vişine şi nucă – Ana Guran

Glazură

3 linguri de cacao1 lingură ulei3 linguri zahăr4-5 linguri de apă

Se amestecă ingredientele şi se pun pe foc până se dizolvă.

Pregătim ingredientele. Amestecăm gemul cu zahărul. Punem un praf de sare. Adăugăm în reprize uleiul și apa minerală.Amestecăm făina cu cacaua și praful de copt., turnăm amestecul în ploaie peste compoziția de gem, amestecând până la omogenizare. Adăugăm fructele și amestecăm. Turnăm compoziția în tavă, punem la cuptor pentru 40 de minute. După ce s-a răcit punem glazura şi apoi feliem.

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
cub catalin botezatu png
Oraș plutitor Foto AT Design Office via The sun webp
 Razboi Rusia Ucraina elicopter rusesc de recunoastere şi atac Kamov Ka-52 Alligator in misiune de lupta in Ucraina 27-28 mai 2022 FOTO Profimedia / Ministerul rus al Apărării
image
image
image
image
cub horoscop 1 gif
Doliu in perioada Craciunului
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)