Reţete de la cititori: Prăjitură de post cu vişine şi nucă – Ana Guran

Ultima actualizare:

Glazură

3 linguri de cacao1 lingură ulei3 linguri zahăr4-5 linguri de apă

Se amestecă ingredientele şi se pun pe foc până se dizolvă.

Pregătim ingredientele. Amestecăm gemul cu zahărul. Punem un praf de sare. Adăugăm în reprize uleiul și apa minerală.Amestecăm făina cu cacaua și praful de copt., turnăm amestecul în ploaie peste compoziția de gem, amestecând până la omogenizare. Adăugăm fructele și amestecăm. Turnăm compoziția în tavă, punem la cuptor pentru 40 de minute. După ce s-a răcit punem glazura şi apoi feliem.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Garner Affleck jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sda (2) jpg
Ciorba de burta FOTO Shutterstock
horoscop 2025 logo webp
pulpe de pui la gratar jpeg
horoscop sâmbătă 30 noiembrie jpeg
1 reteta pizza la tigaie jpg jpeg
supa jpg
sdadasa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net