Reţete de la cititori: Ciulama de pui - Bianca Raluca Panazan


    Ciulama pui
Ciulama pui

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 4 linguri de smântână, 3 linguri de făină, 1 ceapă albă, zeama în care vor fierbe pulpele, piper roşu, ulei, mărar.

Preparare

Pulpele de pui se pun la fiert în apă cu sare şi opţional se poate pune şi un morcov întreg (doar pentru gust). Ceapa se pune la călit în ulei de măsline, cu boia dulce, ghimbir şi piper.

Când pulpele sunt aproape fierte se pun peste ceapa călită, adăugând câte un polonic de zeamă în care au fiert, se lasă la foc mic.Pulpele se scot pe o farfurie, iar peste ceapă adăugăm smântâna amestecată cu făină şi subţiată cu puţină apă. Adăugăm şi usturoiul tăiat rondele şi treptat câte un polonic din zeamă. Se amestecă în continuu, punem şi puţină sare şi piper.

După câteva minute se adaugă şi pulpele de pui, amestecând des. Deasupra presărăm piper roşu şi mărar tocat mărunt!

FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
8 boca arsenie  jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
4 printesa diana 2 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
mediu inconjurator jpeg
masina tuns iarba jpeg
Îți dorești să afli ce haine nu trebuie să îi lipseasca unei femei din garderobă Iată aici câteva lucruri esențiale! jpeg