O reţetă gustoasă pe zi: Conopidă pane cu sos de brânză

Ultima actualizare:

    Conopidă pane cu sos de brânză
Conopidă pane cu sos de brânză

Ingrediente câteva bucheţele de conopidă congelată 1 dovlecel 2-3 cartofi 2 morcovi 2 linguri ulei

Pentru pane1 ou 1 lingură făină 1 lingură pesmet

Pentru sos100 g cremă de brânză 2 linguri maioneză ½ lămâie pătrunjel verde sare piper

 Preparare

1.    Cureţi cartofii de coajă, îi tai felii mari şi le pui să fiarbă în apă cu sa¬re. 2.    Pui conopida congelată şi morcoviisă dea într-un clocot şi apoi le laşi să se scurgă foarte, foarte bine. Apoi tai fieca¬re bucheţel în felii rotunde şi mai groase. 3.    Tai dovlecelul în felii cu grosimea de 1cm, le presari cu sare şi le laşi deoparte 10 minute. Le ştergi apoi de zeama pe care şi-o lasă, le presari cu piper şi treci fieca¬re felie de dovlecel şi de conopidă prin făină, ou bătut şi pesmet. Le prăjeşti în ulei bine încins şi le scoţi pe şerveţele absorbante. Amesteci crema de brânză cu maioneza, zeama de lă¬mâie, pătrunjelul verde tocat, sare şi piper, după preferin¬ţă. Aduci legumele pane alături de cartofii fierţi şi presăraţi cu pătrunjel şi asezonezi totul cu sosul de brânză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net