Reţete de la cititori: Raţă cu portocale – Ana Guran

Ultima actualizare:

    Raţă cu portocale
Raţă cu portocale

Ingrediente: 1 piept de raţă şi pulpele, 3 portocale, 100 ml ulei, 1-2 linguriţe zahăr, 50 ml oţet balsamic, sare, piper după gust.

Preparare

Se curăţă pieptul de raţă şi pulpele şi se pun într-o cratiţă pe aragaz. Se adaugă apă, uleiul şi se lasă până seacă şi se rumeneşte frumos raţa.

Separat se spală portocalele, se stoarce zeama de la ele şi se adaugă peste raţă. Se pune zahărul, oţetul balsamic şi se potriveşte de gust cu sare şi piper.

Se mai lasă pe aragaz până când sosul devine mai consistent,

Se mai poate face sosul separat prin caramelizarea zahărului prima dată şi apoi se adaugă sucul de portocale şi oţetul balsamic, însă eu prefer prima variantă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
culoare de par in functie de zodie jpg
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net