Reţete de la cititori: Şniţele surpriză - Cojan Clementina
Ultima actualizare:
Ingrediente: 500 g piept de pui, 200 g pastramă, 2 ouă, 150 g caşcaval, 1 lingură cu parmezan ras, 2 linguri cu pesmet, 100 g unt, sare, piper.
Preparare
Bucata de carne se spală şi se tamponează cu un şervet absorbant, apoi se taie în felii mai groase. Se crestează în aşa fel încât să se obţină un buzunar. Se condimentează pe toate părţile cu sare şi piper. Se umple buzunarul cu o felie de caşcaval şi o felie de pastramă şi se prinde cu o scobitoare. Separat, se bat ouăle cu un praf de sare.
Se trece fiecare bucată de carne prin ou şi pesmetul amestecat cu parmezanul ras şi se prăjesc pe ambele părţi, în unt topit. Se servesc ca atare sau cu o garnitură la alegere, salată sau murături.