Paella cu carne de porc

Ultima actualizare:

    Din însorita Spanie, vine o rețeta tradițională iubită în întreaga lume, paellaclickpoftabuna.ro
Din însorita Spanie, vine o rețeta tradițională iubită în întreaga lume, paellaclickpoftabuna.ro

Pentru această reţetă de paella cu carne de porc, o reţetă tradiţională spaniolă, ai nevoie şi de puţin cardamom. Venite din îndepărtatat Indie, seminţele verzi şi negre de cardamom parfumează de secole mâncărurile şi deserturile asiatice cu aroma lor uşor mentolată. Există două tipuri de cardamom: cel verde, care are un gust acrişor şi care este utilizat doar pentru deserturi şi cel negru, care este prăjit pe foc, are un gust fin de afumătură şi este utilizat pentru aromatizarea marinatelor şi a sosurilor pentru carne.

Paella cu carne de porc – Ingrediente (3 porţii)

200 g orez basmati1 ardei gras roşu1 ardei gras verde2 roşii2-3 căţei de usturoi100 ml ulei1 praf de cardamom1 praf de boia dulce1 ardei iute1 praf de sare400 g carne de porc2-3 oase de porc1 l apă

Află cum se prepară paella cu carne de porc pe clickpoftabuna.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net