Paella cu carne de porc
Pentru această reţetă de paella cu carne de porc, o reţetă tradiţională spaniolă, ai nevoie şi de puţin cardamom. Venite din îndepărtatat Indie, seminţele verzi şi negre de cardamom parfumează de secole mâncărurile şi deserturile asiatice cu aroma lor uşor mentolată. Există două tipuri de cardamom: cel verde, care are un gust acrişor şi care este utilizat doar pentru deserturi şi cel negru, care este prăjit pe foc, are un gust fin de afumătură şi este utilizat pentru aromatizarea marinatelor şi a sosurilor pentru carne.
Paella cu carne de porc – Ingrediente (3 porţii)
200 g orez basmati1 ardei gras roşu1 ardei gras verde2 roşii2-3 căţei de usturoi100 ml ulei1 praf de cardamom1 praf de boia dulce1 ardei iute1 praf de sare400 g carne de porc2-3 oase de porc1 l apă
Află cum se prepară paella cu carne de porc pe clickpoftabuna.ro.