Papricaş de vită în crustă de cartofi

Ultima actualizare:

    O reteta numai buna pentru o masa de duminica in familieclickpoftabuna.ro
O reteta numai buna pentru o masa de duminica in familieclickpoftabuna.ro

Papricaşul de vită în crustă de cartofi nu este o mâncare specifică bucătăriei româneşti, dar este un fel de mâncare foarte gustos şi săţios. Asta putem garanta, mai ales după ce am preparat reţeta de mai jos, pe care te poftim să o găteşti şi tu cât mai repede.

Papricaş de vită în crustă de cartofi – Ingrediente

800 g rasol de vită (carne macră)1 kg cartofi1 ceapă mare roşie4 linguri ulei100 ml vin roşu sec2 ardei graşi3 roşii1 linguriţă boia dulce de ardeimaghiran uscatsarepiper

Află cum se prepară papricașul de vită în crustă de cartofi pe clickpoftabuna.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
vedete clinică de frumusețe jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tocana vita istock jpg
horoscop octombrie png
centrale termice jpg
banner chef florin dumitrescu
zodii protejate de mihail si gavriil jpg
cadere par jpg
1 focaccia cu rozmarin jpg jpeg
Femeie par gri FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net