Pește în crustă de parmezan și usturoi

Ultima actualizare:

Carnea de pește este cea mai potrivită pentru zilele de vară, iar combinația de usturoi cu parmezan este întotdeauna un succes.

Preparare 15 minutePentru 2 porții

Ingrediente

2 fileuri de pește alb, la temperatura camerei2 lingurițe muștarulei de măslinesare și piper

Pentru crustă

½ cană pesmet1 lingură pătrunjel, tocat2 linguri parmezan ras1 cățel de usturoi, tocat1 lingură ulei de măslinesare

Află modul de preparare al acestei rețete pe clickpoftabuna.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Berecleanu Andreea la Londra 5 (1)   Copy jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop, zodii, stres jpg
horoscop saptamana 5 11 august webp
1 chiftele din legume la cuptor jpg jpeg
baclava shutterstock jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
prăjitură nucă jpg
baterii de baie gqs calitate png
coafura tunsoare femeie istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net