Pește în crustă de parmezan și usturoi

Ultima actualizare:

Carnea de pește este cea mai potrivită pentru zilele de vară, iar combinația de usturoi cu parmezan este întotdeauna un succes.

Preparare 15 minutePentru 2 porții

Ingrediente

2 fileuri de pește alb, la temperatura camerei2 lingurițe muștarulei de măslinesare și piper

Pentru crustă

½ cană pesmet1 lingură pătrunjel, tocat2 linguri parmezan ras1 cățel de usturoi, tocat1 lingură ulei de măslinesare

Află modul de preparare al acestei rețete pe clickpoftabuna.ro.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
salata de boeuf jpeg
unnamed jpg
Mercur Retrograd, horoscop jpg
02pharma jpg
cabbagerolls 9900923 1280 jpg
Horoscop, foto Shutterstock jpg
cupon progresiv 2560x1440 jpg
horoscop rune pana la finalul anului 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net