Piept de curcan umplut

Ultima actualizare:

    Piept de curcan umplut
Piept de curcan umplut

Ingrediente

700 g piept de curcan

200 g mazăre

250 g şuncă

1 ou

miezul de la 2 felii de pâine înmuiat în lapte

nucşoară

100 g bacon

1 legătură pătrunjel

3 cepe

100 g porumb

2 ardei roşii

150 ml vin alb sec

sare

piper

50 ml ulei

Preparare

Tai carnea în aşa fel încât să obţii o bucată cât mai întinsă pe care o presari cu sare şi piper. Tai bucăţi şunca. Amesteci miezul de pâine înmuiat şi bine stors cu mazărea, porumbul şi ardeii tăiaţi mărunt, sarea, piperul, nucşoara și oul. Întinzi amestecul pe felia de piept, rulezi şi înveleşti rulada cu feliile de bacon. Legi cu aţă de bucătărie şi prăjeşti pe toate părţile. O aşezi într-un vas care merge la cuptor, adaugi ceapa curăţată şi tăiată în patru şi torni vinul. Laşi la cuptor 45 de minute.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodiac 2904106 1920 jpg
loghin salmale jpg
zodii pixabay jpg
zodii care isi schimba viata dupa sf andrei jpg
index webp
jamila png
zodii, foto shutterstock jpg
Apilarnilul și potențialul său pentru echilibrul și vitalitatea organismului la femei și bărbați jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net