Plăcintă cu mere şi gem de caise

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru aluat: 200 g unt, 200 ml lapte, 3 ouă 5 linguri zahăr, 1 praf de sare, 1 plic praf de copt, 1 esenţă de vanilie, făină cât cuprinde

Pentru umplutură: 1 kg mere, 2 borcane gem de caise, 4 linguri pesmet

Mod de preparare:

Pentru aluat, amesteci toate ingredientele, frămânţi o cocă potrivit de tare şi o laşi 10 minute la temperatura camerei. Aluatul îl împarţi în două. Merele le cureţi de coajă, de seminţe şi le tai cubuleţe.

Într-o formă rotundă, cu diametrul de 26 cm, aşezi o parte de aluat, îl ridici pe margini şi presari pesmetul.

Citeşte aici reţeta completă de prăjitură cu mălai

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net