Pogăcelele cu cârnați afumați și cașcaval. Rețeta care cucerește pe toată lumea

Ultima actualizare:

Este o rețetă simplă, ușor de pregătit și care va fi gata destul de repede. Sărățelele pătrate cu cârnați afumați și cașcaval sunt o gustare delicioasă, perfectă pentru această perioadă din an.

Este o rețetă foarte simplă / foto: IStock
Este o rețetă foarte simplă / foto: IStock

Dacă doriți să pregătiți o gustare delicioasă, o puteți face în propria bucătărie! Această rețetă specială de sărățele este simplă, gustoasă și va fi gata foarte repede.

De ce ingrediente este nevoie

Din fericire, pentru a pregăti aceste sărățele nu este nevoie de prea multe ingrediente complicate. Practic, tot ce trebuie să aveți la îndemână sunt 550 de grame de făină, o linguriță de zahăr, 7 grame de drojdie uscată, 120 – 150 ml de lapte cald, 200 de grame de untură, 200 de grame de brânză telemea și 50 de grame de smântână.

Mai departe, pe lista ingredientelor se află și două gălbenușuri, 20 de grame de sare, iar pentru umplutură vă trebuie 250 de grame de cârnați afumați și 100 de grame de cașcaval ras. Nu în ultimul rând, mai aveți nevoie și de un ou bătut cu sare și boia dulce, semințe de chimen și încă 50 de grame de cașcaval ras.

Cum se pregătește această gustare delicioasă

Potrivit savoriurbane.com, pentru a pregăti aceste sărățele speciale, trebuie să începeți prin a pregătiți o porție de aluat cu untură și brânză, care va trebui lăsat la dospit vreme de jumătate de oră. Mai departe, el va trebui pus în alt vas și lăsat la frigider vreme de 8 – 16 ore.

Pasul următor este să îndepărtați membrana cârnatului și să tocați conținutul în bucățele mici. Apoi, jumătate din aluat va trebui întins iar pe două treimi din el va trebui să presărați jumătate din cantitatea de cașcaval ras și de cârnat tocat.

Mai departe, treimea goală de aluat este adusă peste cea din mijloc, apoi treimea din dreapta este adusă peste cea din mijloc. Capetele dreptunghiului rezultat trebuie aduse către mijloc, iar apoi totul este gata.

Acum, pachetul trebuie lăsat la rece jumătate de oră, timp în care putem repeta procesul și cu cealaltă jumătate din aluat. Pasul următor este să întindeți din nou foaia finală, iar într-un pahar să bateți un ou cu boia și sare. Foaia trebuie unsă cu acest amestec, iar apoi totul va fi tăiat în pătrate mici.

Peste pogăcele se pot pune și semințe de chimen și cașcaval ras, iar apoi le veți pune în cuptorul preîncins la 170 de grade, vreme de 18 – 20 de minute. La final, pogăcelele vor avea un gust delicios de care vă veți îndrăgosti imediat!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop, foto shutterstock jpg
image png
Supa crema, Bontea, foto Shutterstock, Instagram jpg
hanorac oversize jpg
horoscop jpg
zodie zodii pixabay jpg
Comunicat Beach Please 4 dec (1) jpeg
zodii cu noroc la bani jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net