Prăjitură cu cireşe şi coacăze
Ultima actualizare:
Coacăzele roşii sunt foarte bogate în vitamina C, 40 mg la 100 de grame de fruct. Chiar dacă sunt acre pentru unele gusturi, nu uita că ele oferă o serie de elemente nutritive. Şi oricum le poţi pudra cu puţin zahăr brut. Sau de ce nu, le poţi mânca în deserturi, aşa cum este această prăjitură cu cireşe şi coacăze.
Prăjitură cu cireşe şi coacăze – Ingrediente
250 g făină250 g zahăr250 g unt4 ouă1 pacheţel zahăr vanilat1 pacheţel praf de copt1 lingură zeamă de lămâiecoajă rasă de lămâie300 g cireşe fără sâmburi100 g coacăze100 g zahăr pudră cu aromă de vanilie, pentru decor
Află cum se prepară prăjitura cu cireșe și coacăze pe clickpoftabuna.ro.