Prăjitură cu Kismis – Anişoara Ursan

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu Kismis
Prăjitură cu Kismis

Ingrediente: 2 struguri mari fără sâmburi Kismis, 300 g biscuiţi fragezi,150 g margarină, 200 g smântână, 150 g zahăr pudră, 200 g brânză de vaci proaspătă, un plic de gelatină, 2 plicuri de Jelle tort, o cană de zahăr;

Preparare

Se macină biscuiţii apoi se frământă cu margarină topită.Se întinde totul într-un strat uniform, bine predat în formă cu inel detaşabil. Se broboneşte o ciorchină spălată de strugure apoi se pun boabele la fiert cu cană de zahăr şi 100 ml apă, cam 10 minute de la primul clocot. Se strecoară boabele de suc şi se lasă să se răcească bine. Se mixează smântâna cu zahărul pudră şi brânză de vaci apoi adăugăm gelatină hidratată în 100 ml apă rece şi apoi topită la bain marin. Se varsă totul deasupra blatului de biscuiţi, se amestecă uşor şi se dă o oră la rece.

Se broboneşte şi al doilea lea strugure bine spălat şi scurs apoi se scoate prăjitura de la rece, se presară deasupra boabele peste care se toarnă jeleul preparat din sucul rămas, după instrucţiunile de pe plic. Se lasă cel puţin două ore înainte de a o tăia , dar de preferat este de seara până a doua a zi. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net