Reţeta câştigătoare de la cititori: Cheesecake cu cireşe - Ion Gaftoneanu
Câştigătorul nostru se numeşte Ion Gaftoneanu. El va primi un aparat de vidat alimente.
Se iau 400 g de biscuiți pe care îi mărunțim și se amestecă cu 100 g de unt până devin aluat. Se întinde pe o tavă si se dă la rece. Se iau 500 g smântână pentru frișcă, 500 g cremă de brânză, 5 linguri zahăr și se pun pe foc la fiert. Când începe să fiarbă se ia de pe foc și se adaugă 10 g gelatină. Se bate cu telul bine, până se omogenizează. Peste 15- 20 de minute de stat în frigider, masa de biscuiți se scoate și turnăm peste ea crema. Se dă iar la rece, timp de 2-3 ore, până se întărește. Luăm cireșele pe care le tăiem în două și ornăm frumos, așezându-le una lângă alta. Preparăm și gelatina, o turnăm peste compoziție și dăm la rece pentru câteva ore!